over ons

Dutchhands maakt het makkelijker om een breed assortiment aan dropshipping aanbiedingen in bulk te kopen. Ontdek groothandel en de mogelijkheid om veel items online te kopen tegen groothandelsprijs. Bijna alle producten die u zoekt, zijn beschikbaar bij Dutchhands en u kunt nu van deze buitenkans gebruik maken om ze te kopen tegen groothandelsprijs. Haal voordeel uit ons ruime aanbod van Gezien op TV producten, keuken artikelen, gadgets, kleine elektrische toestellen, huishoudelijke artikelen, wellness producten en kleine geschenken. Haal het meeste uit dropshipping aanbiedingen tegen groothandelsprijs.

Dropshipping gaat volgens de volgende stappen:
– U hoeft geen voorraden op te slaan of erin te investeren, wij houden dit voor u vast voor een afgesproken termijn.
– Wij leveren teksten en hoge kwaliteit afbeeldingen aan u.
– Wij nemen de bestelling op
– Ook mogelijk om het in te pakken en op te sturen naar consumenten (prijs op aanvraag)

Dutchhands kan u op vele manieren ondersteunen in de verkoop. Met als doel een Win-Win situatie voor alle partijen. Hoge marge, perfecte service, snelle levering en bovenal unieke producten met een hoge omloopsnelheid! Wij bieden de mogelijkheid tot dropshipment. U verkoopt en wij doen de rest, opslag, order picking, verzending, nazorg.

Wij leveren alles uit voorraad en binnen enkele werkdagen op de plaats waar u dat wilt!
Heeft u specifieke wensen of belangstelling voor producten, dan kunnen wij hierin bemiddelen. Ons enorme inkoopnetwerk in binnen- en buitenland staat altijd klaar en wij kunnen u binnen 24 uur een offerte sturen van elk gewenst artikel!
Wilt u ook met ons samenwerken? Meldt u zich dan nu aan en wij nemen binnen 24 uur contact met u op om de mogelijkheden op maat te bespreken!